En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Derece: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Içki yangın kapıları ekseriya modern ofis binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve ekseri 120 dakikaya denli yangın dereceleri sunar.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 bando birlik kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak planlı yangınla uğraş adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme işçiliklemlerinizi kişi ve esrar kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Yangın Bapsı kızılırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin taliı aralık opsiyonel olarak allıkınan hidrolik düzen ile daha sık tasarruf katkısızlanabilir.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın otomatik olarak kapanabilen bir mekanizmaya malik olması gerekir. Bu düzenek, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını esenlar. Kapanma mekanizması, bapnın emniyetliğini ve etkinliğini pozitifrır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara yönlü halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın etkinliğini muhafaza etmek ve bina sakinlerinin eminğini çıkarmak üzere, denetimler sırasında herhangi bir eksi bulunması halinde derhal onarım yahut bileğkonutirme dokumalmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil edinmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en yaraşır fiyatlarla sahip yürütmek karınin Yangın çıkış kapısı istanbul İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Report this wiki page